Vejret skifter i disse dage, og vi går koldere tider i møde. Det betyder, at vi begynder at finde vores vintergarderobe frem og forbereder os på de kolde temperaturer. Det samme skal vi faktisk gøre, når det kommer til hudplejerutiner: Vi skal forberede hudens vintergarderobe, så vi undgår tør og dehydreret hud.

Tør hud får nemlig flere rynker, mister gløden og kan føles meget ubehagelig – og det er der vist ingen af os, der ønsker 🙂 Den kulde og tørre luft, vi har her i Norden om vinteren, kan virkelig lave ballade i vores hud. Udover tør og trist hud kan karsprængninger også blive en realitet, hvis huden ikke er ordentlig beskyttet mod kulden. 

 Så … Hvordan skaber vi den bedste vintergarderobe til vores hud? 

 • Tilføj flere cremede og olieholdige produkter til din hudplejerutine
 • Brug cremede renseprodukter, fx rensemælk eller rensebalm, så din hud allerede ved afrensning får en masse næring
 • Brug fugtmist flere gange i løbet af dagen – også efter rens
 • Brug altid en fugtserum under dine cremer både nat og dag, og brug gerne en let olie, hvis din hud er meget tør (du kan med fordel bruge olien over din creme om dagen til ekstra beskyttelse, når det er meget koldt)
 • Brug en rigere ansigtscreme, der beskytter mod kulden og beroliger huden samtidig
 • Forkæl din hud med gode nærende masker, der fugter og tilfører en masse gode olier
 • Peel huden 1-2 gange om ugen, så de døde hudceller fjernes og de efterfølgende produkter trænger endnu dybere ned for at bevare en smuk glød og en hud, der ser velplejet ud

Jeg har lavet denne top 5 over gode produkter til vinterpleje og selvforkælelse:

1) Amazing Space – SOFT BLOSSOM – Facial cleaner 
2) Amazing Space – FORMULA E – Healing face balm
3) Amazing Space – ROSEHIP REPAIR – Rescue facial oil
4) Amazing Space – SMOOTH OPERATOR – Firming butter mask
5) Amazing Space – MIRACLE MASK – Deep micro peel effect

Helt generelt er det vigtigt at give dig selv lidt mere egenomsorg i de kolde måneder. Vores sind påvirkes af mørket, og det at gøre noget godt for dig selv kan løfte dig lidt op, når dagene flyder sammen med nætterne, og det føles, som om det aldrig bliver lyst.

Tænd et duftlys, lav en god kop te, sæt stille musik på, plej din hud med gode produkter, tag et fodbad og bare nyd at bruge tid på dig selv. Derudover er det meget vigtigt at drikke en masse vand, og få gode olier og vitaminer ved siden af din kost, så huden også får god næring indefra.

Er du i tvivl, om din nuværende hudplejerutine er vinterklar, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, så vi kan gå dine produkter igennem. Du er også velkommen i klinikken, hvis du har mulighed for det. 

️Bedste hilsner 

Britt ❤️
Kosmetolog og indehaver

 

0
  0
  Din kurv
  Din kurve er tomTilbage til shoppen