EN BARNEDRØM OM MAKEUP OG SKØNHED
Mit navn er Britt, og jeg er indehaver af skønhedsuniverset, Asta Nørgaard. Jeg er uddannet “Matas-pige” og lægeeksamineret kosmetolog, men min interesse for makeup og hudpleje begyndte allerede, da jeg var en helt unge pige. Jeg elskede at prøve min mors produkter og kaste mig ud i makeuppens fantastiske verden. Som 10-årig ønskede jeg mig bøger om hudpleje og make-up, som jeg læste med stor interesse og begyndte også at mig i at lægge makeup på min meget tålmodige mor og mormor. Men jeg må faktisk have været helt OK til det, for jeg fik lov til at stå for min mormors “look” til en stor familiefest 😉

Jeg elskede alt ved den verden, og jeg var ikke i tvivl om, at det var den rigtige hylde for mig. Dengang fandtes Google og internettet ikke, så det var ikke helt nemt at finde information om de forskellige uddannelser inden for skønhedsverden. Heldigvis ville skæbnen det sådan, at en god veninde til min mor havde en datter, der åbnede en skønhedsklinik. Jeg var med til åbningsreceptionen, og jeg var solgt! Sådan en klinik ville jeg have en dag. Jeg fandt ud af, at der var noget der hed kosmetolog, og at man kunne tage uddannelsen på en kosmetologskole, men … det kostede penge. MANGE penge. 

Da jeg var 13 år, var jeg i praktik på en kosmetologskole i København, og her fik jeg min første ansigtsbehandling. Aldrig havde jeg prøvet noget mere fantastisk, og igen blev jeg mere og mere sikker på, at det var den vej, jeg ville gå. Jeg drømte om at få min egen klinik, der skulle have gule vægge og hedde Sunshine 😉 

DRØMMEN BLEV TIL VIRKELIGHED
Selvom det er en drøm, jeg har haft med mig stort set hele livet, måtte jeg alligevel mange omveje for at nå hertil, hvor jeg er i dag. Jeg blev uddannet i Matas og har også arbejdet i Magasin, hvor jeg igennem mange år vejledte en masse skønne kvinder. Noget, der virkelig boostede min passion for at rådgive om hudpleje og makeup.

Jeg blev uddannet kosmetolog, da jeg var rundet de 40 år. Og jeg fik aldrig den gule klinik, Sunshine. Til gengæld fik jeg min lille grønne klinik, Asta Nørgaard, som jeg startede i min garage i 2015. Jeg indrettede garagen hyggeligt og fik hurtigt meget at se til. I 2018 åbnede jeg Asta Nørgaard-klinikken på Bagsværd Hovedgade, hvor jeg også holder til den dag i dag sammen med min kollega Bettina.

MISSION OM AT HJÆLPE KVINDER
Mit drive har altid været at hjælpe kvinder med at få det godt med sig selv og generelt gøre mere for sig selv. For mig handler det om at give dem en velfortjent pause fra en til tider stresset hverdag. Det er selvfølgelig noget, jeg kan bidrage til via mine behandlinger, men det handler også om simple rutiner med selvpleje og selvforkælelse i hjemmet, der kan give en følelse af selv-omsorg. Den følelse er vigtigt for os, og det er så vigtigt, at vi husker os selv!

Asta Nørgaard var min farmor – en smuk operasangerinde, der have sin karriere i 1940’erne-50’erne. Hendes skønhed og liv har altid betaget mig. Hun var kvinde i en tid, hvor de fleste gik hjemme og passede deres familie, men hun fik også en rigtig fin karriere, samtidig med at hun var gift med min farfar og fik tre sønner. Jeg tror, at det har krævet styrke at gå mod strømmen og gå efter sin drøm. Hun var en meget smuk kvinde – både inden i og uden på, og mit logo er et billede af hende fra en af hendes optrædener på Odense Teater. Det er noget af det første, man ser, når man besøger klinikken i Bagsværd. På den måde er jeg sikker på, at hun altid er med på sidelinjen. 

Tak, fordi du læste med❤

0
    0
    Din kurv
    Din kurve er tomTilbage til shoppen