Hvem er vi 

 


 

Britt Andersen - Lægeeksamineret Kosmetolog og indehaver af Asta Nørgaard

 

Britt elsker skønhed, spa og wellness og har gjort det siden hun var en ung pige. Med den passion og ideèn om, at hjælpe kvinder, til at blive den bedste udgave af sig selv, åbnede hun Asta Nørgaard i 2015.

Britt er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog og har mange års erfaring med vejledning af make-up og hudpleje produkter. Britt udfører alle ansigtsbehandlinger i klinikken, som er hendes store passion. Hun nyder, at give sine kunder en følelse af RO OG NÆRVÆR i alle sine behandlinger. Britt udfører derudover alle behandlinger til bryn/vipper, hænder/fødder og voks/sugaring behandlinger.

 

“Min tankegang er meget holistisk. Jeg tror på sind, krop, kost og god pleje hænger sammen, hvis huden skal holdes sund og flot. Jeg gør meget ud af, at give roen til sindet og den rigtige pleje til huden og anbefalinger til hjemmepleje.”

 

 

 

Bettina Kragelund - Lægeeksamineret Kosmetolog 

 

Bettina er uddannet Lægeeksamineret  Kosmetolog og har været hos Asta Nørgaard siden Marts 2019.

 

Bettina elsker at gøre en forskel for sine kunder. Nærvær og velvære er en vigtig del af hendes arbejde. Hun udfører ansigtsbehandlinger, wellness massage, Lash Lift, mani-/pedicura, Shellac, voksbehandlinger og farver vipper/bryn. 

 

Bettina har bla. erfaring fra Marienlyst Strandhotel, hvor hun har været Spa - og kropsterapeut. Bettina har tidligere haft egen klinik og er idag en vigtig del af Asta Nørgaard Teamet, som selvstændig behandler.