Trustpilot

Hvem er vi 

 


 

Britt Andersen – Indehaver og lægeeksamineret kosmetolog

 

Med drømmen om at hjælpe kvinder med at blive den bedste udgave af sig selv, åbnede Britt i 2015 skønhedsuniverset Asta Nørgaard.

Britt er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og har mange års erfaring med at vejlede om makeup og hudplejeprodukter. Hendes store passion er hendes klinik, hvor hun nyder at udføre ansigtsbehandlinger og give sine kunder en følelse af ro og nærvær. Det er også Britt, der udfører behandlinger til bryn/vipper, hænder/fødder og voks/sugaring.

”Min tankegang er meget holistisk. Jeg tror på, at der skal være sammenhæng mellem sind, krop, kost og god pleje, når huden skal holdes sund og flot. Jeg gør meget ud af at give ro til sindet og samtidig give den rigtige pleje til huden og anbefalinger til hjemmepleje.”

 

 

 

 

Bettina Kragelund – Lægeeksamineret kosmetolog

 

 

Bettina er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og har været hos Asta Nørgaard siden marts 2019. Bettina elsker at gøre en forskel for sine kunder. Nærvær og velvære er en vigtig del af hendes arbejde. ’

Hun udfører ansigtsbehandlinger, wellness-massage, lash lift, manicure/pedicure, Shellac, voksbehandlinger og farvning af vipper/bryn.

Bettina har bl.a. erfaring fra Marienlyst Strandhotel, hvor hun har været spa- og kropsterapeut. Hun har tidligere haft egen klinik og er i dag en vigtig del af Asta Nørgaard-teamet som selvstændig behandler.