Trustpilot

Om os

Velkommen til Asta Nørgaard – et holistisk skønhedsunivers

 

Asta Nørgaard er et holistisk skønhedsunivers med fokus på nærvær og velvære. Vi tror på, at skønhed ikke kun handler om det ydre. Indre ro og velvære er mindst lige så vigtigt. Derfor er det holistiske skønhedssyn dominerende for både vores produkter og vores behandlinger. Universet er inspireret af operasangerinden Asta Nørgaard, der er farmor til vores indehaver, Britt. Asta Nørgaard var en smuk kvinde både udenpå og indeni og en evig fortaler for vigtigheden i at have det godt med sig selv.

 

Vores behandlinger

Kig ind i vores hyggelige skønhedsklinik i hjertet af Bagsværd. Her tilbyder vi en lang række behandlinger – både til ansigt, hænder og fødder. Fælles for behandlingerne er, at de altid udføres i rolige omgivelser og med fokus på dit velvære. Vi bruger kun de bedste teknikker og tilpasser altid behandlingen og vejledningen til den enkelte kunde.

 

Vores produkter

Fra vores webshop og vores klinik i Bagsværd sælger vi produkter i høj kvalitet til ansigt og krop. Vores produkter er nøje udvalgt og består oftest af naturlige ingredienser – gerne fra leverandører, der er deres naturmæssige og sociale ansvar bevidst.

Vi går langt for at tilbyde det bedste til vores kunder:

· Vi undersøger markedet nøje, når vi vælger nye produkter

· Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og resultater

· Vi bruger vores mangeårige erfaring fra skønhedsbranchen og kosmetologuddannelsen

Det er vigtigt for os at yde en sublim service og rådgivning. Vi tror på, at kyndig vejledning i valg af hudplejeprodukter er afgørende. Derfor tilbyder vi altid en gratis, telefonisk hudplejekonsultation (kan bookes her: BOOKING).

 

Der er parkering ved klinikken og Bagsværd Station er tæt på.

 


Vi glæder os til at byde DIG velkommen