Om os

Asta Nørgaard er et holistisk SkønhedsUnivers, der har en fysisk klinik og butik i Bagsværd, samt Webshop, hvor der sælges nøje udvalgte produkter til ansigt og krop. Vi ønsker, at tilbyde produkter af høj kvalitet - gerne med naturlige ingredienser fra leverandører, der er miljø - og social ansvarlige.

Alle produkter vi bruger i behandlinger og sælger i webshoppen, har vi nøje testet på os selv.

  • Vi går ikke på kompromis med kvalitet og resultater.
  • Vi undersøger markedet nøje, inden vi vælger nye produkter, så vi er sikre på, at vi kan tilbyde det bedste til vores kunder.
  • Vi bruger vores viden fra vores mangeårige erfaring fra Skønhedsbranchen og vores kosmetolog uddannelse.

 

Vi ønsker altid, at yde den bedste service i både vores fysiske butik og på webshoppen.

Derfor er den rigtige vejledning i hudplejeprodukter meget vigtig, og vi tilbyder en telefonisk hudplejekonsultation - det er GRATIS og kan bookes under BOOKING. Det vil aldrig være det samme, som en fysisk konsultation, da vi ikke kan se huden under lup og mærke på den, men via samtale, kan vi komme rigtig langt med anbefalinger af både produkter og behandlinger.


 

KLINIKKEN

Klinikken er en lille hyggelig Skønheds Klinik i hjertet af Bagsværd.

Skønhed er ikke blot det ydre - den indre ro og velvære en behandling kan give, er mindst ligeså vigtig.

Vores liv går stærkt, og vi har brug for ro og selvforkælelse, og det er netop den ro og nærvær vores kunder får, når de får en behandling hos os.

Klinikken tilbyder en række behandlinger, indenfor skønhed, og bruger kun de bedste produkter og teknikker. Vi er meget passioneret og ønsker, at give den bedste vejledning både mht. behandlinger og hjemmepleje.

 

Du kan læse mere om vores behandlinger under BOOKING

Der er parkering ved klinikken og Bagsværd Station er tæt på.

 


Asta Nørgaard var en smuk operasangerinde i 1940-50èrne. Hun var farmor til kvinden bag Asta Nørgaard Skønhedsunivers og hendes liv og skønhed, har været stor inspiration for Britt, da hun skabte Klinikken og webshoppen. Britt har altid været facineret af sin farmor og hendes liv i en tid, hvor kvinder var kvinder, der godt måtte gøre noget ud af sig selv. 

 


Vi glæder os til at byde DIG velkommen