Generelle oplysninger

Asta Nørgaard Aps

CVR-nr. 38985132

Adresse: Bagsværd Hovedgade 176 st. tv

2880 Bagsværd

Mail: mail@astanoergaard.dk

Telefon: 21 66 65 66

 

Betaling

Asta Nørgaard Aps modtager betaling med Visa-Dankort samt Mobilepay. Beløbet vil først blive trukket på din konto, når pakken er afsendt fra klinikken. Vi bruger OnPay, som betalingsløsning. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Alle beløb er i Danske Kroner og er inklusiv moms. Asta Nørgaard Aps krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette forhindrer uvedkommende i at aflæse kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Vi tager ikke kortgebyrer. 

 

Forventet levering: Forvent 1-3 hverdages leveringstid.

Afhentning i klinik: Har du valgt afhentning i klinikken, vil du senest 24 timer efter din bestilling vil du modtage SMS fra os, når din pakke er klar til afhentning. Det afhænger af travlhed i klinikken, hvornår du kan komme og afhente, og du skal altid have en aftale med os. Du kan booke en aftale om afhentning via booking, sende os en sms eller ringe til os. 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Du kan sende en mail til mail@astanoergaard.dk eller benytte vedlagt returlabel, som er vedlagt i pakken eller finde den nederst på denne side.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur.

Bemærk, at vi dækker én retur sendning pr. ordre hvis du fortryder dit køb. Så frem du har brugt vores returlabel på en returnering, og du ønsker efterfølgende, at returnere flere produkter fra samme ordre, er fragt omkostningerne på egen regning.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du kan benytte vedlagte returlabel til at sende dine varer retur. Hvis returlabel er defekt/ødelagt, kan den hentes nederst på siden, og skal dernæst printes ud og vedlægges i returpakken. 

Alle julegaver kan byttes, når vi åbner op igen. Vi gir kun penge tilbage på produkter købt på webshoppen – beløber vil blive overført til det kort, der er købt på. 

Vi bytter altid til andre varer eller tilgodebevis og vores fysiske butik/klinik 

 

Varens stand, når du sender den retur

Varen skal sendes retur i den originale emballage. Varen skal returneres i samme stand, som ved modtagelse. Hvis varen er afprøvet og plombering brudt, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

  • Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
  • Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
  • Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Asta Nørgaard

Bagsværd Hovedgade 176

2880 Bagsværd.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Asta Nørgaard Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.astanoergaard.dk er Britt Andersen. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@astanoergaard.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte daglig leder Britt Andersen.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26.05.2020

 

Returlabel

Hent her

0
    0
    Din kurv
    Din kurve er tomTilbage til shoppen