BOTANICAL

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

BOTANICAL


Serien er den ypperste serie indenfor solbeskyttelse og hudpleje. Med sine naturlige og eksotiske ingredienser forkæles din hud på alle måder.

Produkter med omtanke Sulfatfri, Bæredygtig emballage, Uden Ftalater, uden parabener, reef friendly Findes i Oliefri spray og lotion i faktor 15, 30 og 50

 

Skabt med fokus på gode naturlige ingredienser, såsom rød alge, eukalyptus og den australske kakadublomme, som giver et sandt boost af antioxidanter og pleje til huden. Det plejende, beskyttende og miljøvenlige aspekt, er understøttet af ordet; ”Botanical”.

Ikke-kemisk solbeskyttelse fra mineraler, sikrer optimal refleksion af UV stråler uden at føles fedtet på huden. Produkterne indeholder ikke mineralske olier. Emballagen er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale. Produktet er baseret på miljø og hudvenlige formler, designet til at være fri for miljøbelastende ingredienser. Alle produkter lever op til kravene om et miljø og hud venlige produkter, som samtidig kan levere perfekt solbeskyttelse og pleje, sammen med en unik konsistens, lækker ”skin feel” og smukt design.

Unikke ingredienser:

Kakadublomme
En unik australsk frugt som indeholder det højeste niveau af C-vitamin, end nogen anden fødevare. C-vitamin er et fantastisk antioxidant, der effektivt beskytter huden mod frie ilt radikaler fra solens UV-stråler, som nedbryder huden, og fremmer fotoaldring (tidlig aldring der skyldes solen). Antioxidantbeskyttelsen i Botanical Tinted Face er derfor ekstraordinær.

 

Rød Alge
Er blandt de mest næringsrige typer tang i verden, med et proteinindhold på 30-50 procent. Indholdet af A-vitamin, niacin, jod, jern, folsyre og tre typer aminosyrer, gør også denne tang ekstra berigende for huden. Røde alger findes i mange farvande rundt omkring i verden, inklusive Australien.

 

Eukalyptus
Især kendt i Australien som koalaernes yndlingsspise. Eukalyptus har siden tidernes morgen været anvendt i urtemedicin, pga. af oliens unikke evne til at lindre og berolige.  Den æteriske olie stammer fra træets blade, og er kendt for at forynge og ilte huden.

0
    0
    Din kurv
    Din kurve er tomTilbage til shoppen