ÆRLIG

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

ærlig Parfume

ærlig er et danskproduceret parfumemærke uden de 26 allergener, der ifølge krav fra EU skal nævnes i indholdsdeklarationen, hvis de findes i en vis koncentration i produktet. Det skyldes, at allergikere skal have mulighed for at undgå dem. De 26 allergener kan dog sagtens være at finde i produkter, hvis de er under en vis grænse. Derfor ønsker grundlæggeren af ærlig, Lis Hansen, at være ærlig omkring sine produkter og undlade de 26 allergener fuldstændigt. Hun har et håb om, at flere, som ikke kan tåle parfumer med de 26 allergener, kan tåle ærlig.

”Hvorfor skal man bruge noget, som man ikke behøver?” Sådan siger Lis om grundtanken bag ærlig, der er 90% naturligt og økologisk. Foruden, at parfumerne ikke indeholder de 26 allergener, er de også blevet dermatologisk testet samt testet negative for at give pigmentpletter på huden i solen.

”Hvordan kan jeg gøre det endnu bedre? Parfumer kan sagtens dufte godt uden de 26 allergener.” Sådan tænkte Lis – og så startede hele eventyret, der ledte op til produktionen af P1, P2 og P3.

De tre eau de parfum hedder P1, P2 og P3, som står for parfume 1, 2 og 3.

0
    0
    Din kurv
    Din kurve er tomTilbage til shoppen