Vi har en behandlingen til dig

Læs mere om vores forskellige behandlingerstyper

 

Vores behandlinger

Læs mere om udvalgte behandlinger

RO & VELVÆRE – Ansigt Signatur Behandlinger

Japansk Face Luksus - Britt Signatur (75 min. 775 kr.)
Denne behandling kombinere den klassiske ansigtsbehandling med Japansk Facelift.
Behandlingen indeholder:
Hudanalyse
Rens
Peeling
Dybderens – ved behov
2 masker
Fodmassage
Hovedbunds massage
Japanske Facelift teknik – Akupressur, Ansigtszoneterapi og muskel massage
Massage af delcotè og hals
Japansk Facelift (60 min. 600 kr.)

Japansk Facelift er naturligt ansigtsløft uden BOTOX eller kirurgi. En behandling der består af akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og opstrammende muskelmassage.

Udover, at du får afstresset og slappet godt af, så er resultatet et mere afslappet og frisk udseende.

Du får afrenset huden og lagt 2 masker, hvor den ene er en rensende maske alt efter hudtype.
Den anden maske er en opstrammende eller fugtgivende maske.

Der gives hovedbundsmassage og benmassage, når maskerne virker.

Vi bruger produkter fra Amazing Space. Alle produkter der bruges er økologiske, naturlige og uden parabener og tilsætningsstoffer.

For optimal effekt, anbefaler vi 3 behandlinger med 1 uges mellemrum, efterfulgt af 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum. Derefter vedligeholdelse ca. 1 gang om måneden. Kontakt mig, hvis du ønsker at komme igang, med sådan et forløb.

Klippekort: Ny ordning pr. 12/4-21
Køb og betal for 5 behandlinger og få 10% rabat

OBS: Har du forkølelses sår kan jeg ikke udføre behandlingen pga smitte. Såret skal være heelet op.

Kropsbehandlinger
Tranquillity Pro Sleep (60 min. 625 kr.)

Tranquillity Pro Sleep behandlingen er et ritual, en blid massage der veksler imellem lette tag og pensel strøg.
Afstemmes med blid meditations musik for en helstøbt komplet afslappende, stress- og angst dæmpende oplevelse der overtaler kroppen til at give slip og nemmere kunne overgive sig til søvnen når det bliver sengetid. En behandling der bliver i kroppen i mange timer frem og minder os om at give kroppen frirum til at genopbygge. Perfekt ved jet-lag, kronisk stress, underskud af energi og spændinger i kroppen.
Tranquillity Pro-sleep er kort sagt en unik helstøbt oplevelse indenfor 3 vigtige parametre: Berøring – Lyd – Duft.
Behandlingen er en aromaterapeutisk, sensorisk afstressende massage, der overtaler krop og sind til at overgive sig til behandlerens beroligende berøring, den varme olie og de blideste strøg med børster.

THERMO ATTACK (60 min. 600 kr.)

Bye Bye Cellulite!
Dette er en yderst intensiv termo-opvarmende benbehandling. Her arbejdes på det mest genstridige fedtrelaterede cellulite, der oftes rammer kvinder på lår, inderside af knæ, hofter, baller og mave.
Behandlinge stimulere fedtforbrændingen og mikrocirkulationen, ved ar booste fedtnedbrydningen og omsætningen i fedtcellerne. Behandlingen vil reducere fedtdepoter på lår, inderside af knæ, hofter, baller og mave.

BEHANDLINGEN INDEHOLDER:
– Comfort Zone Body Strategisk Peeling på ben og mave
– Påføring af Comfort Zone Body Strategisk Thermo Creme
– Varmeindpakning
– Hånd – og hovedbundsmassage
– Aftagning af indpakning efter 10 min
– Massage i Comfort Zone Body Strategisk Oil

Denne behandling udføres ikke på gravide og personer med skjoldbruskkirtel sygdomme, karsvækkelse og kredsløbsforstyrrelser. Behandlingen er meget varm og rødme kan opstå.

Aroma WRAP (60 min. 600 kr.)
Døjer du med tunge og trætte ben? Boost din blodcirkulation med denne intensive benbehandling. Behandlingen er baseret på brugen af essentielle olier, som hjælper til at modvirke cellulite problemer, der er opstået ved nedsat kredsløb og ophobet væske, samt reducerer hævede ben og stimulere fedtforbrændingen. Giver øjeblikkelig følelse af lethed og aktivering af blodomløbet i benene. Behandlingen er egnet til alle typer cellulite og er god opstart på et længere anti-cellulite forløb. Behandlingen indeholder: •Peeling af ben og mave med Comfort Zone Bodyguard Strategisk Peel •Wrapping af ben i Comfort Zone Body Strategisk Oil Blend •Håndmassage og hovedbundsmassage •Aftagning af wrap og indpakning •Massage i Comfort Zone Body Strategisk Creme •Afsluttende påføring af Comfort Zone Body Strategisk Gel OBS Behandlingen udføres ikke på Gravide
Wellness Massage (45 min. 575 kr.)
Mærk roen, når du putter dig på den varme briks og får masseret hele kroppen i velduftende Økologiske aromatiske olier. Behandlingstiden er incl af og påklædning.
30 Min Ryg Massage (30 min. 395 kr.)
Mærk roen, når du putter dig på den varme briks og får masseret hele kroppen i velduftende Økologiske aromatiske olier. Behandlingstiden er incl af og påklædning.
Luksus Kropsbehandling /med tørbørstning (75 min. 725 kr.)
Du starter med at få tørbørstet huden på kroppen og ansigtet. Det sætter gang i blodcirkulationen, fjerner de døde hudceller og øger optagelsen, af den efterfølgende olie. Hele din krop bliver masseret i økologisk detox olie, der hjælper med, at fjerne affaldsstoffer og væske ophobninger. Spændninger bliver løsnet og du mærker en dejlig ro både i krop og sind. Afslutningsvis får du en afslappende ansigtsmassage i økologisk fugtmaske med bla. lavendel og bær. Denne behandling virker udrensende og vi anbefaler, at du drikker masser af vand efterfølgende.
RYGFACIAL (60 min. 600 kr.)
Dette er en ansigtsbehandling til ryggen. Vi kan næsten ikke få smurt plejeprodukter på vores ryg selv og derfor er huden tit meget tør på ryggen. Med denne behandling får du plejet huden med økologiske produkter fra Amazing Space. Behandlingen indeholder: Rens med beroligende rense produkt Peeling med udrensende peeling Maske med med mælk og honning, der nærer og beskytter huden Massage af ryg, nakke og underben/fødder Afsluttende cremepleje.