Om os

Om os

Klinikken er en lille hyggelig Skønheds Klinik i hjertet af Bagsværd.
Skønhed er ikke blot det ydre - den indre ro og velvære en behandling kan give, er mindst ligeså vigtig. Vores liv går stærkt og vi har brug for ro og selvforkælelse og det er netop den ro og nærvær vores kunder får, når de får en behandling.

Vi deltager løbende i kurser, så vi kan dygtiggøre os og følge med i tidens trend indenfor Skønhedsbranchen.

Klinikken tilbyder en række behandlinger indenfor skønhed og bruger kun de bedste
produkter og teknikker. Vi er meget passioneret og ønsker, at give den bedste vejledning både mht behandlinger og hjemmepleje.

Det er muligt at købe produkterne, som anvendes i klinikken, samt gavekort, som pakkes fint ind i silkepapir og æsker. Det er altid en god idè, at ringe eller sende sms inden, hvis du ønsker at købe produkter eller gavekort, så har vi det klart når du kommer.

Der er parkering ved klinikken og Bagsværd Station er tæt på.

Britt Andersen - Lægeeksamineret Kosmetolog og indehaver af Asta Nørgaard

Britt elsker skønhed, spa og wellness og har gjort det siden hun var en ung pige, med den passion og ideèn om, at hjælpe kvinder til, at blive den bedste udgave af sig selv, åbnede hun Asta Nørgaard Skønhed & Velvære i 2015.

Britt er uddannet Lægeeksamineret Kosmetolog og har mange års erfaring med vejledning af make-up og hudpleje produkter. Britt udfører alle behandlinger i klinikken, men hendes store passion er ansigtsbehandlinger og specielt Velvære behandlinger, hvor ro og nærvær er i fokus.

“Min tankegang er meget holistisk. Jeg tror på sind, krop, kost og god pleje hænger sammen, hvis huden skal holdes sund og flot. Jeg gør meget ud af, at give roen til sindet og den rigtige pleje til huden og anbefalinger til hjemmepleje.”

Asta Nørgaard ApS

v/ Britt Andersen
Bagsværd Hovedgade 176
2880 Bagsværd
Cvr. 38985132


Tlf. 21666566
E-mail: mail@astanoergaard.dk

Åbningstider

Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 12:00 - 19:00
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 09:30 - 17:30
Lørdag 09:00 - 14:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk