Produkter

Produkter

Vi tilpasser altid, hver behandling til hver enkelt kunde, så det er de helt rigtige produkter, der anvendes.

Amazing Space og iS Clinical

Til Ansigtsbehandlinger bruger vi produkter fra Amazing Space og iS Clinical. Amazing Space er et dansk øko mærke som er produceret og udviklet i Danmark og så vidt det er muligt, bruger de FairTraide ingredienser. Amazing Space blev skabt af den danske kvinde Laura Bonnè udfra det behov hun dagligt mødte hos kunder der alle ønskede økologiske produkter, men uden at gå på kompromis med effekt og resultat.

Firmaer der udvikler økologiske produkter har ofte mest fokus på renhed samt hvad der IKKE må være i og hermed glemmer de hvad produktet egentlig skal kunne opfylde af behov.

Amazing Space består af cosmeceuticals hvilket vil sige, at de altid anvender de aktive ingredienser i maksimal koncentration dvs. retinoler, peptider, hualuronsyre,
antioxidanter, glucogener, AHÁer samt BHÁer.

Desuden har Amazing Space på kun få år, vundet 6 Beauty Awards i Danmark. Første år med “Årets kropsprodukt” Silky Body Conditioner og efterfølgende år med “Årets pleje-produkt” Delicate Skin, I 2012 år Årets danske produkt, I 2013 vandt Laura Bonnè personligt æres-prisen Årets Ildsjæl, i 2015 vandt de pris for Bedste Spa og I 2016 for bedste danske produkt.

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og renest udvundne naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet. Serien bygger på antioxidantteknologi, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og virkemåde samt på produktniveau.

Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver kliniskdokumenterede resultater helt ned på celleniveau. Produkterne er målrettet anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og
rosacea.

Asta Nørgaard er stolt over, at kunne behandle og forhandle de lækre produkter fra Amazing Space og iS Clinical.

HEVI SUGARING

Hevi Sugaring er dansk sugaring mærke, som er godkendt af Astma og allergi forbundet. Det er rene naturlige produkter.

Hvad er Sugaring?
Det er en sukkermasse, der bruges til at fjerne uønsket hårvækst. Ved sugaring fjernes håret i groretning og det binder kun til de døde hudceller og håret. Håret fjernes skånsomt og uden at irritere huden. Derfor er Sugaring god til den sarte hud og hvis man lider af indgroede hår.

Mineralogi Make-up

Mineralogi Make-up er et mineralsk make-up mærke. Mineralsk Make-up er ekstrem plejende, tilstopper ikke porrer og beskytter huden med faktor 25. Produkterne er nemme at arbejde med og lægger sig naturligt på huden.

CND Shellac

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Helt unikt for SHELLAC skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC eller ved aftagning, så neglene blive ikke svage eller skadede af SHELLAC behandlinger. CND Shellac kan bruges på både hænder og fødder.


Asta Nørgaard ApS

v/ Britt Andersen
Bagsværd Hovedgade 176
2880 Bagsværd
Cvr. 38985132


Tlf. 21666566
E-mail: mail@astanoergaard.dk

Åbningstider

Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 12:00 - 19:00
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 09:30 - 17:30
Lørdag 09:00 - 14:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk