Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger

Alle ansigtsbehandlinger tilpasses efter hudens behov og kun de bedste produkter bruges fra Amazing Space og iS CLinical. Er du i tvivl, hvilken behandling, der passer til dig, så kontakt os.

OBS: Har du forkølelsessår i udbrud, kan vi desværre ikke behandle dig i ansigtet.

FIRE & ICE fra Signatur behandling fra iS Clinical

Frugtsyre på højt plan, der kan ses og mærkes med det samme.
Denne intensive og kraftfulde ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen. Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde Intensive Resurfacing Masque eksfolierer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og -ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter. Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque, der er formuleret med sodium hyaluronat, aloe-vera og flere ekstrakter.

Ud over maskerne anvendes der en unik kombination af serummer og cremer, og samlet vil denne fantastiske ansigtsbehandling vække dine sanser med duft af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte. Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “The Red Carpet Treatment” samt “The Oscar Treatment”.

Udover frugtsyre og intensiv fugtmaske, får du dobbelt rens og plejende produkter.
Der kan bookes dybderens og behandling af decoltè, som tillægsbehandling:

Fire & Ice kr. 575,-
Dybderens kr. 150,-
Decoltè kr. 200,-

RO & VELVÆRE TIL ANSIGTET

Dette er til dig, der ønsker luksus og total selvforkælelse. Her er meget fokus på, at du skal ned i gear og føle dig, som født på ny efter behandlingen. Der vil blive brugt forskellige teknikker, som akupressur, ansigtszoneterapi, Gua Sha og Facerollers massge. Alle produkter der bruges, er fra Amazing Space.

REN – 75 min – kr. 750,-

Luksus dybderens med kul, rød ler og GUA SHA og Facerollers massage. TIl dig, der
trænger til ekstra rens eller har uren og fedtet hud. Afsluttes med serum og cremer afstemt hudens tilstand

GLØD – 75 min – kr. 750,-

Denne luksus behandling er til dig, der ønsker fugt, opstramning , liv og glød til ansigtet og trænger til total afslapning. Afslutningsvis får du Akupressur, ansigtszoneterapi og GUA SHA Crystal og Facerollers massage. Der påføres plejeprodukter tilpasset hudens tilstand

Japansk Facelift – 60 min – Kr. 499,-

Wellness til ansigtet!!
Japansk Facelift er naturligt ansigtsløft uden BOTOX eller kirurgi. En behandling der består af akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og opstrammende
muskelmassage. Udover, at du får afstresset og slappet godt af, så er resultatet et mere afslappet og frisk udseende.

Du får renset huden og lagt 2 masker, hvor den ene er en rensende maske, der
tilpasses efter hudens tilstand og behov. Den anden maske er en opstrammende eller fugtgivende maske. Der gives hovedbundsmassage og benmassage, når maskerne virker.

For optimal effekt, anbefales det 3 behandlinger med 1 uges mellemrum, efterfulgt af 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum. Derefter vedligeholdelse ca. 1 gang om
måneden. Kontakt mig, hvis du ønsker at købe sådan et forløb.

Signatur Behandling – 75 min – kr. 699,-

Det er til dig, der ønsker total forkælelse. Her forenes den klassiske behandling, med Japansk Facelift. Både dig og din hud vil føles, som født på ny. Det er en udrensende og afstressende behandling, som ALLE kan have godt af.

Indeholder:
- Hudanalyse, rens, peeling, damp/dybderens.
- Massage af decoltè, ansigt, fødder, underben og hænder. Derudover bruges den
Japanske Facelift teknik akupressur og ansigtszoneterapi.
- Maske tilpasset hudens behov
- Oxygen Elixir – serum der er en “Energi” bombe for huden – masseres ind med - Rose quartz rulle
- Afsluttende Creme og øjencremeKlassiske Ansigtsbehandlinger

Når du får ansigtsbehandling hos os er det DIN tid. Vi låser døren til klinikken, så vi ikke forstyrres, og vi vil være om dig igennem hele behandlingen, så du kommer ned i gear og får slappet godt af.

Alle ansigtsbehandlinger tilpasses din hudtype og dens tilstand. Huden forandres gennem hele livet og vind, vejr og indre påvirkninger, spiller en stor rolle i, hvordan din hud har det. Derfor skal hudpleje og behandlinger tilpasses, så det passer til netop din huds behov.

Det kan være svært, at overskue og vælge den rigtige behandling, især hvis der er mange forskellige behandlinger, at vælge imellem. Derfor er det muligt, at vælge den tid og pris du ønsker.

Alle behandlinger indeholder flg:
Hudanalyse, rens, peeling efter behov, masker og plejeprodukter efter behov

Derudover snakker vi om, hvad DU ønsker. Har du behov for meget dybderens eller er du bare vild med massage, så tilpasses din behandling.

Der bruges produkter fra det Danske Øko mærke Amazing Space, samt det Amerikanske iSClinical – alt efter din huds behov.

Ansigt 30 min – 299,- kr

Det er en lille hurtig lækker behandling, der kan mærkes. Der vil typisk være rens, peeling, maske og plejeprodukter afstemt hudens behov. Der kan tilkøbes ret/farve af bryn og vipper

Ansigt 60 min – 599,- kr

Vi kigger på din hud og tilpasser behandlingen.
Har du behov for ret/farve af bryn eller vipper er det med i prisen. Her tilbydes ikke Frugtsyre i denne behandling, book da ANSIGT 90 min.

Ansigt 90 min – 899,. kr. – ANBEFALES

Det er denne behandling, der anbefales – især, hvis du er førstegangs kunde. Her er tid til meget massage af f.eks. hovedbund, hænder, fødder og ansigt/delcoltè og der vil typisk være 2-3 masker med – alt efter behov. Denne behandling kan også kombineres med Fire & Ice/frugtsyre behandling.

Hvis du ønsker ret af bryn, fjerne hår på overlæbe eller farve af bryn/vipper er det med, hvis du ønsker dette ellers bruges tiden på noget andet. Kort sagt, du får det du ønsker og 90 min i fred og ro.

Teenage behandling – 30 min kr. 300,-/ med dybderens 45 min kr. 450,-

Behandling til unge fra 13 til og med 19 år. Her er fokus på, at få plejet el dybderenset huden.
Indeholder: Hudanalyse, rens, peeling, damp/dybderens(hvis dette er booket), fugtmaske, samt afsluttende serum og cremer.
Hvis der er meget at dybderense, anbefales det, at booke en ekstra dybderens (tillægsbehandling) til 125,- kr.
Køb et Klippekort – betal for 5 behandlinger og få den 6. gratis

Hårfjerning med Sugaring - udføres kun på kvinder

Sugaring er den mest skånsomme hårfjernings metode. Sugaring er sukker/glukose der smeltes og påføres huden og håret hives ud i groretning. Denne metode gør, at håret ikke knækker og indgroede hår undgås. Sukkermassen binder kun til de døde hudceller og selve håret, hvilket gør det skånsomt for huden og rødme vil fortage sig hurtigt. Sugaring passer til alle.

1/2 ben fra knæ og ned kr. 325,-/incl bikini og armhuler kr. 500,-

Hele ben kr. 500,- / incl bikini og armhuler kr. 700,-

Intim kr. 395,-

Bikini kr. 200,-

Armhuler kr. 200,-

Arme kr. 300,- Læbe kr. 110

Se flere priser under booking.

Der kan købes Klippekort til Sugaring. Betal for 5 behandlinger og få den 6. gratisAsta Nørgaard ApS

v/ Britt Andersen
Bagsværd Hovedgade 176
2880 Bagsværd
Cvr. 38985132


Tlf. 21666566
E-mail: mail@astanoergaard.dk

Åbningstider

Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 12:00 - 19:00
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 09:30 - 17:30
Lørdag 09:00 - 14:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk